Új képzés az Élelmiszertudományi Karon

Csokoládé-, kávé-, teakészítő mester szakmérnök/szaktanácsadó képzés indul a SZIE Élelmiszertudományi Karán 2017. szeptemberétől.
A képzés célja a csokoládéval, kávéval és teával foglalkozó vállalkozásokban dolgozók továbbképzése, új szakemberek képzése.
Ezen csábító képzésről az érdeklődők a csokoladekavetea.hu honlapon tudnak tájékozódni és jelentkezni.

kavetea

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s