Panyolai pálinka – Egy hungarikum jelene és lehetőségei

A Deák Tibor Szakkollégium és az Élelmiszertudományi Kar Hallgatói Önkormányzatának közös szervezésében április 10.-én 18 órakor kerül megrendezésre a “Panyolai pálinka – Egy hungarikum jelene és lehetőségei” című előadás, a K3 tanteremben. Többek között a cég piaci szerepéről, illetve magáról a pálinkakészítésről kapunk információt. Az előadás végén pálinkakóstolásra is lehetőség nyílik!

Az előadás témái:
-A siker elixírje, avagy márkaépítés cseppről cseppre (Koncz Nóra, marketing vezető)
-Örökség és innováció palackba zárva (Fincziczki Viktória, termelés- és gyártásvezető)
-Fokokban mért utazás a gyümölcsfától a rézüstig (Simon László, vezető főzőmester)

A részvétel tehát ÉTK-s hallgatók számára él, illetve előzetes regisztrációhoz kötött!
(A hivatalos élelmiszermérnök és biomérnök csoportokban megtalálható a regisztrációs felület)

_Panyolai molino (FVSE)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s