Rólunk

A Szent István Egyetem budapesti képzési területén lévő Budai Campus a Budai Arborétum területén fekszik.

Három kar végzi itt tevékenységét:
Élelmiszertudományi Kar (ÉTK)
Kertészettudományi Kar (KeTK)
Tájépítészeti és Településtervezési Kar (TájK)

terkep

A Budai Campus Hallgatói Önkormányzatainak (BC HÖK) legfontosabb feladata az érdekképviselet. Legfőbb küldetésünk, hogy az egyetemi évek alatt mindenben segítséget nyújtsunk, ha bármilyen akadályba ütközne egy-egy hallgatónk. A HÖK-ön belül különböző munkacsoportok alakultak, mint például: oktatás, külügy, gazdaság, kommunikáció. Ezen munkacsoportok tagjai egy adott területre koncentrálva végzik munkájukat, így segítve a hallgatók érdekeinek hatékony képviseletét.

A három HÖK együttes erővel színvonalasabb eseményeket rendezhet meg, melyekkel felejthetetlen élményeket vihetünk a diákok mindennapjaiba. A BC HÖK szervezésében olyan eseményeken vehetnek részt, mint például: gólyatábor, gólyabál, felező bál, arbor-nap, szakestek, tematikus bulik. Ezeken felül minden évben összefogunk, hogy jótékonysági eseményeket, véradásokat szervezzünk.

Ám nem csak szórakozási lehetőséget kínál az Egyetem! Minden évben lehetőség adódik, hogy az Erasmus-program keretén belül külföldön is próbára tegyék magukat a hallgatók szakmai fejlődésük érdekében. Ennek jelentkezési folyamatában nyújtunk segítséget.
A Tudományos Diákköri Tanácsokkal együttműködve az őszi és tavaszi félévekben megrendezésre kerül a Tudományos Diákköri Konferencia, ahol a Karok tehetséges hallgatói megcsillogtathatják tudásukat.

Légy te is tagja közösségünknek!